- Jeg var bekymret for baklengsmål

Jamie Carragher la opp etter sesongslutt i mai, men gjorde en gjesteopptreden i Steven Gerrards testimonial. Han var redd for å ødelegge den gode defensive statistikken mot Olympiacos.

Liverpool har spilt fem-preseasonkamper i sommer uten å slippe inn mål. Jamie Carragher fikk spille en knapp halvtime mot Olympiacos.
- Jeg kom inn i går, så jeg var skuffet over at jeg ikke fikk starte! uttalte Carragher til LFC TV etter 2-0 mot Olympiacos.

- Men det var stort å komme hit og trene med spillerne. Det er også noen nye spillere, og de har funnet seg fint til rette.

- Jeg synes pre-season har gått fra. Jeg har sett alle kampene på LFC TV. De ser bra ut. Forhåpentligvis får vi en bra start på sesongen.

- Offensivt sett har de scoret noen mål. Jeg var bare litt bekymret da jeg skulle inn at vi kom til å slippe inn fordi jeg vet at de ennå ikke hadde sluppet inn mål i pre-season.

- Hvis du får de to tingene til å stemme, så kommer du til å gjøre det bra. Vi ønsker å score mange mål. Vi er fortsatt uten Sturridge, mens Luis Suarez er på vei tilbake. Jeg tror manageren er ute etter å hente inn en ny angriper, og også Robbie!

Jamie Carragher var ivrig etter å spille i Steven Gerrards testimonial, men var samtidig klar over at det var en viktig oppkjøringskamp.
- Den var viktig, men det var opp til Stevie og manageren egentlig fordi det var en viktig preseasonkamp før avspark.

- Du ønsker egentlig ikke å bli så involvert fordi du innser at det er en viktig kamp i seg selv. Men du spurte oss om å bli involvert, og vi er glade for å gjøre det.

- Det var hyggelig å være involvert i en slik anledning for Stevie, hans familie og venner. Vi er også venner, ikke bare lagkamerater. Det var hyggelig av Stevie og manageren å spørre oss om å bli involvert.