- Joe og Jordan er i form

Brendan Rodgers konstaterer at midtbaneduoen Joe Allen og Jordan Henderson virkelig har funnet godformen.

- Jeg synes både Jordan Henderson og Joe Allen var strålende mot Spurs. Ikke minst gjelder det hvordan de presset ballfører, uttaler Rodgers til Talksport.

- Joe er en strålende spiller, og nå som han begynner å bli varm i trøya i Liverpool vil han vise det. Han er et stort talent. Han scorer ikke mange mål, han er mer en teknisk og dynamisk spiller, forklarer nordiren.

- Han kan kanskje gjøre 6-7 mål på en sesong. Men med tanke på laget bidrar han først og fremst med å holde på ballen, og det er veldig viktig. Han og Jordan var strålende mot Spurs.

- At Jordan spiller så bra skal Kenny Dalglish ha en stor del av æren for. Alle snakket om Jordan Henderson og pengene som Liverpool brukte på ham da han kom til klubben. Det tar et år å venne seg til slikt.

- Han har vært helt enestående i min tid i klubben. Han er en god gutt i tillegg, som ønsker å lære. Du så hvor godt han spilte mot Spurs. Følger du med på hva han gjør, ser du at han ofte bidrar med å organisere og oppmuntre sine medspillere. Han er heller ikke redd for å kritisere medspillere som gjør noe galt. Det er den type lederskap du ønsker ute på banen.