- Jordan er lærevillig

Jordan Henderson leverte svært imponerende 90 minutter i 5-0 seieren over Tottenham, og midtbanespilleren tegnet seg også på scoringslista.

«To tredjedeler av jordkloden dekkes av vann. Resten dekkes av Jordan Henderson», uttalte vittige tunger etter storseieren i London. Og de hadde et poeng. Løpsmaskinen fra Sunderland satte virkelig sitt preg på denne kampen.

- Jordan kan selv ta æren for den utviklingen han har hatt. Når jeg kom til klubben hadde jeg hørt om hans strålende holdninger og vilje til å lære, og det har jeg funnet ut har stemt, uttalte manager Brendan Rodgers om Henderson under pressekonferansen etter kampen.

- Jeg synes han var et strålende kjøp av Kenny Dalglish. Han hentet inn en kvalitetsspiller. En ung spiller som er svært lærevillig. Han er bare 23 år gammel, han er høy og kan løpe dagen lang. Han er teknisk veldig god, og taktisk forstår han når han skal presse og når han skal slippe seg ned.

- Scoringen hans var vidunderlig utført rent teknisk. Han er en fantastisk spiller, som bare trenger litt selvtillit. Han jobber konstant. Han har vært strålende for meg.

- Jeg har alltid hevdet at vi kan reise til hvilken bane som helst og spille på den måten vi ønsker å spille på, uten å føle oss underlegne. Nivået på vårt spill nå, både teknisk og taktisk, er slik at vi ønsker å reise hvor som helst og spille vårt eget spill.

- Når vi spiller med det rette fokus og konsentrasjon, er vi et veldig godt lag. Jordan er en mentalt sterk gutt, men han er også veldig ydmyk. Han vil bare bli bedre og bedre.