- Kapteinsvalget var enkelt

Brendan Rodgers synes ikke det var vanskelig å peke ut Luis Suarez som lagkaptein mot Tottenham, i Steven Gerrard og Daniel Aggers fravær.

Gerrard er satt ut av spill i en måneds tid med en hamstringskade, mens Agger ble plassert på benken etter å ha vært syk forrige helg.

- Luis har vært kaptein for Ajax, en av de mest ikoniske klubbene i europeisk fotball, så dette var ikke nytt for ham, forklarte Rodgers under sin pressekonferanse etter 5-0 seieren på White Hart Lane.

- Med de spillerne som var ute, ønsket jeg å ha noen som kunne representere meg og klubben i spillertunellen til og med før man gikk ut på banen.

- Når Luis Suarez bar kapteinsbindet, og stod der og ventet på å gå ut på banen, visste alle at laget var klare til å kjempe. Han var storartet i garderoben. Jeg tror han trivdes med ansvaret.

- Jeg snakket med ham om det for noen dager siden, og fortalte ham at jeg ønsket at han skulle lede denne klubben, en av de største klubbene i verden, og det er en ære for ham å gjøre det.

- Han trivdes virkelig i kapteinsrollen. Du så det på spillet hans. Han oppmuntrer hele tiden de unge spillerne, i tillegg til at han jobber hardt. Hans kvaliteter og hans scoringer var fantastiske.