- Kapteinsvervet forandret ikke Luis

Jordan Henderson mener at Luis Suarez var akkurat den samme spilleren han pleier å være, selv om han bar kapteinsbindet mot Tottenham.

- Det forandret ikke Luis i det heletatt. Luis er en vinner og en leder uansett om han bærer kapteinsbindet eller ei. Alle respekterer ham, og ser opp til ham. Han var enestående nok en gang, sier Henderson til Liverpool Echo.

- Han er en utrolig spiller. Han jobber sokkene av seg, og det er en fornøyelse å spille sammen med ham, legger midtbanespilleren til.

- Stevie og Daniel Sturridge er viktige spillere for oss, og vi savner dem fordi de bidrar med så mye til laget. Men dette resultatet viser at vi har bredde i stallen. Vi har andre fantastiske spillere som kom inn og gjorde det bra. Dersom vi kan fortsette å spille slik som dette, vil fremgangen fortsette.

Henderson er ellers glad for at Jon Flanagan fikk sin første scoring for klubben i storseieren over Spurs.

- Flanno er en flott gutt å ha i troppen, og vi er henrykt over scoringen hans. Han jobber veldig hardt på trening hver eneste dag, og det er en fornøyelse å se at han gjør det så fantastisk bra. Han har vært strålende etter at han kom inn på laget. Scoringen satte bare prikken over i'en for en strålende kamp. Det var en utrolig bra avslutning. Han jobber med dette på trening. Etter øktene er det noen av oss som blir igjen og jobber med avslutninger, og nå fikk han betalt for det.

Henderson noterte seg for en sjelden scoring selv også.

- Det er et område jeg vet jeg må forbedre meg på. Jeg må bidra med flere scoringer. Det var hyggelig å score i denne kampen, og forhåpentligvis klarer jeg å komme i scoringsposisjoner og sette sjansene fremover også.

- Når du kontrollerer kampen slik vi gjorde, ønsker du å holde på ballen og drepe kampen. Vi kunne ha gjort enda flere mål, men vi er fornøyd med fem.

- Det var en flott dag for oss. Vi spilte veldig bra fra første til siste fløytesignal. White Hart Lane er en vanskelig bane å spille på, og Tottenham har flere veldig gode spillere. Men vi spilte med selvtillit. Vi kom hit og spilte vårt eget spill. Vi visste hva vi måtte gjøre, og visste at dersom vi klarte å gjennomføre det så ville utfallet bli positivt.

- Vi presset veldig bra som lag, og viste ingen tegn til frykt når vi hadde ballen i laget. Vi spilte en del god fotball, og gjorde noen fantastiske mål. Det var ikke bare et par spillere som var på hugget. Jeg syntes alle spilte strålende.

- Vi har snakket om borteformen vår. På hjemmebane har vi vært ganske gode, men vi har vært litt skuffet over eget spill på bortebane. Nå gjorde vi en god prestasjon og fikk et flott resultat mot et lag som Spurs, og det vil gi laget selvtillit og sende ut en melding til de andre lagene.

- Vi har nå en vanskelig kamp mot Cardiff. Det blir tøft, men gjør vi det vi skal bør det ikke være noe problem. Men vi kan ikke ta foten av gasspedalen. Vi må fortsette å jobbe hardt på trening, og stå på videre.