- Kelly trenger tid

En skadefri Martin Kelly hardt jobber med å finne kampformen på U21-laget.

– Jeg ga ham noen minutter i hjemmekampen mot West Bromwich. Han ble byttet inn, men i etterkant følte han at det ikke stemte helt, sier Rodgers.

Derfor valgte nordiren å heller bruke 20-årige Jon Flanagan fra start på høyresiden i tapet for Arsenal forrige ligarunde.

Kelly, som har slitt med skader siden september 2012, får isteden spille med reservelaget denne høsten.

– Det er for å få ham i form. Det er det viktigste for Martins karriere akkurat nå. Det tar tid for ham. Det er bra at han spiller i U21-kampene for å bli bedre. Han er en multifunksjonell spiller – en som kan spille på både sideback- og midtstopperplass, sier Rodgers.

– Men han jobber veldig hardt med formen, og vi prøver å gi ham så mye spilletid som mulig utenfor førstelaget, slik at han ikke trenger å tenke på den fysiske formen når han er tilbake her.

Og at han kommer tilbake i førstelagstroppen, tviler ikke Rodgers på at han klarer.

– Han var utmerket da jeg først kom hit i fjor. Han startet sesongen veldig bra og var blant våre beste spillere. Det var synd at han pådro seg skaden. Han er en fin fyr, forteller Liverpool-sjefen.

** Kelly har spilt 56 kamper og scoret ett mål for Liverpools førstelag, etter å ha jobbet seg oppover i gradene på akademiet siden han var sju år gammel.