- Klar for utfordringen

Brendan Rodgers vet at hans lag fortsatt har en lang vei å gå etter et skuffende resultat mot Arsenal, men de røde er klare for å ta den utfordringen.

Scoringer av Santi Cazorla og Aaron Ramsey sørget for at alle poengene ble igjen i London. Arsenal ligger nå fem poeng foran Liverpool i Premier League.

- Jeg synes vi spilte meget bra. Det var en kamp de fortjente å vinne, men vi var hele tiden inne i kampen grunnet evnen til å skape sjanser, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Vi er selvsagt skuffet over resultatet. Noen ganger må du akseptere å bli slått av et bedre lag.

- Vi er skuffet over de to målene vi slapp inn. Vi presset ikke tett nok ved det første. Ved det andre har vi akkurat forflyttet oss sidelengs på banen og etterlatt oss rom, men han avsluttet meget bra.

- De er nå fem poeng foran oss, men det er en meget lang vei å gå. Jeg har hele tiden tenkt å vurdere ligaen etter ti kamper – vi har hatt en fremragende start.

- I kveld var resultatet skuffende for oss. Hvis vi ser på spillerstallene rundt oss, har de vært i Champions League en rekke år og investert ganske mye.

- Jeg kan ikke be om noe mer fra spillerne. De gir alt i hver kamp. I kveld var det bevegelsen og kvaliteten som vant Arsenal kampen, men vi var likevel med og hadde en mulighet.

- De har fått en flott start. Når du ligger i toppen, er du alltid den som skal tas igjen.

- Vi har fortsatt en lang vei å gå før vi er klare til å konkurrere stabilt. Vi har en flott gjeng med spillere som jobber meget, meget hardt. Når du vinner én kamp slik vi gjorde mot West Bromwich med en fantastisk opptreden, snakker alle om de to spissene.

- I kveld tente vi ikke til slik vi ønsker å gjøre med en slik forventning. Jeg er sikker på at folk ser på det og blir litt mer realistiske. Vår ambisjon er å være der oppe og kjempe om topp fire. Det er en stor utfordring, men vi er klare for den.

- Vi trenger litt flaks på veien for å holde spillerne skadefri. Jeg tror det blir meget viktig for oss.

- Folk snakker om at det er mangel på kvalitet i ligaen sammenlignet med tidligere år, men jeg synes ikke det. Tidligere år har det vært et par lag som har vært mye bedre enn de andre lagene, og de tok mange poeng.

- De seneste par sesongene har jeg sett at lag fra midten til bunnen av tabellen har investert mange penger fordi belønningen ved å klare seg i ligaen er meget stor.

- Noen lag har fått mer selvtillit. Det er en åpen liga, men vi kan egentlig kun ha fokus på oss selv og forsøke opprettholde det vi har gjort. Vi har gjort det meget bra dette kalenderåret. Vi må bare fortsette slik.