- Kritikken vekket meg

Jose Enrique innrømmer at han behøvde et spark bak av Brendan Rodgers for å heve seg i helrødt. Han tror lagkamerat Martin Skrtel kan komme tilbake på samme måten.

- Min start på sesongen var ikke veldig bra, innrømmer Enrique til Liverpool Echo. Venstrebacken ble sammen med spillere som Jordan Henderson og Stewart Downing kritisert offentlig av Brendan Rodgers og hvor det ble satt spørsmålstegn ved deres fremtid i klubben.

- Da manageren kom med den kritikken tenkte jeg imidlertid aldri på å forlate klubben, fortsetter spanjolen som i kveld spiller mot sin tidligere klubb Newcastle.

- Jeg hadde noen skadeproblemer og visste at når jeg kom i kampform ville jeg være i stand til å spille mange kamper for dette laget.

- Noen ganger er det bra å bli fortalt ting som du ikke ønsker å høre. For å være ærlig, kritikken vekket meg. Jeg arbeidet så hardt jeg kunne og nå spiller jeg bra.

- Når du ikke spiller på laget, da kan det være at du tenker på å gå til en annen klubb. Kanskje en klubb som spiller i Champions League eller Europa League. Men når du snakker om fans og stadioner, er det utrolig å kunne være her. Behandlingen vi får er så god og jeg tror ikke det ville være noe bedre noe annet sted.

En som ikke spiller på laget for øyeblikket er Martin Skrtel, men Jose Enrique oppfordrer lagkameraten til å knytte i nevene og komme sterkere tilbake neste sesong.

- Carra vil bli et stort savn, men jeg mener vi har en av de beste midtstopperne i Premier League sittende på benken, forklarer Enrique om Skrtel.

- I likhet med mange andre spillere har kanskje ikke Skrtel hatt noen god sesong, men ikke glem at året før ble han kåret til årets spiller.

- For meg er han en utrolig midtstopper og jeg tror han kan komme tilbake på laget og være utmerket.