- Kun seier var godt nok

Steven Gerrard var en lettet mann etter at England slo Moldova 4-0 i går kveld.

Scouseren gjorde sitt første mål for England på tre år da han åpnet scoringene. Man må tilbake til en kamp mot Ungarn i august 2010 for å finne Gerrards forrige scoring med de tre løvene på brystet.

Etter kampen mot Moldova var landslagskapteinen klar på at de tre poengene var det eneste som betydde noe.

- Dette var egentlig et perfekt resultat, sier Gerrard til TheFA.com.

- Av og til mot denne type lag er du i en situasjon der folk forventer at vi skal knuse dem og score mange mål. Vi hadde en annen type press på oss i denne kampen. Vi visste vi ville kampen, men vi måtte gjøre det uten å slippe inn mål og score mange mål selv. Det var den eneste måten vi ville få anerkjennelse på.

- Det er alltid hyggelig å score mål. Jeg har vært veldig godt fornøyd med prestasjonene mine for England, men dersom du scorer av og til i tillegg gir det deg en god følelse.

- Men det viktigste var seieren og at vi tok poengene, og dermed er et steg nærmere VM. Nå er vi i en god posisjon foran den store kampen på tirsdag. Vi er alle sammen godt fornøyd med seieren over Moldova.

- Vi står nå foran en utrolig viktig kamp mot Ukraina, men vi har ingenting å frykte og kan reise dit fulle av selvtillit. Vi må tro på oss selv, brette opp ermene og prestere på topp. Klarer vi å ta alle tre poengene i den kampen, er vi i førersetet.