- Lag som WBA blir stadig farligere

Brendan Rodgers sier at lag midt på tabellen, som West Bromwich, investerer i gode spillere og blir stadig bedre, men viktig at Liverpool ikke minst vinner sine hjemmekamper.

- West Brom har allerede vist denne sesongen at de er et godt lag. De reiste til Old Trafford og vant, slik at de er farlige og som var noe vi erfarte mot dem forrige sesong, fortalte Liverpools manager til pressen på Melwood i dag.

- Vi vet også at hjemmekampene er viktige for oss og med et unntak (mot Southampton) har vi vært utmerket på eget gress.

- De har noen virkelig gode spillere. De har kjøpt kvalitetsspillere, som Stephane Sessegnon. De har en solid bakre firer med midtstoppere som har spilt sammen i noen år og backer som vet når de skal forsvare seg og når de skal være med framover.

- Deres to sentrale midtbanespillere er sterke og aggressive og kan både gjøre det enkelt og spille pasningsspill. De har også offensive spillere som kan skape vansker for deg. Vi vet derfor at det blir en vanskelig kamp, men slik er det på dette nivået og du må bare finne løsninger på det slik at du kan ta poengene.

- Jeg tror det er slik Premier League utvikler seg, svarte Rodgers på spørsmål om han synes lagene midt på tabellen har vært bedre i inneværende sesong. – Tidligere hadde du i realiteten topplagene og resten kjempet for å holde seg. Nå har du imidlertid lag som bruker mye penger for å hente inn kvalitet. Lag som Southampton har investert mye, styrket laget, og fått en utmerket start.

- Lag som West Brom har vært oppe i noen sesonger og har gode spillere, og hvis du ikke tar fram ditt beste spill da vil det alltid bli tøft. Tanken er derfor å være på vårt beste nivå i så mange kamper som overhodet mulig, og det er også vår hensikt til helgen.