- Lagene foran oss vil føle presset

Brendan Rodgers tror lagene rett foran Liverpool på tabellen vil føle presset i ligainnspurten.

Bare Manchester United og Tottenham har en bedre statistikk enn Liverpool siden slutten av november, og Brendan Rodgers tror at lag som Arsenal og Chelsea nå føler pusten av de røde i nakken etter at de klatret til sjetteplass på tabellen.

- Lagene foran oss vet de ikke har råd til å kaste bort særlig mange poeng. Ikke bare på grunn av oss, men også på grunn av sin egen ustabile form. På dette stadiet av sesongen ønsker du å vinne kamper, og du må vinne dem, sier Rodgers til Mirror.

- Vår gode form i det siste viser hvor viktig dette er. Nå må vi fortsette slik, og sørge for at vi får ytterligere fremgang, fortsetter han.

- Folk vet at vi nå er et annet lag sammenlignet med i begynnelsen av sesongen. Det er sikkert. Mentaliteten er annerledes nå. Men vi må ikke miste bakkekontakten og se for langt frem. Vi må bare konsentrere oss om oss selv, og vinne så mange kamper som mulig.

- Jeg har sett forandringer siden nyttår, når vi fikk inn to nye spillere med en profil som hjelper oss i måten vi jobber på. Alle som har fulgt laget tett vil se hvor stor forskjellen er, men som jeg har påpekt tidligere er det fortsatt mye arbeid som gjenstår.

- Alt handler om å gjøre den tøffe jobben – drittjobben – for å gjøre seg fortjent til å spille. Disse spillerne fortjener stor honnør for å ha gjort det, etter at ting ikke gikk bra til å begynne med.

- Vi vet nå at dersom vi jobber som vi har gjort i kampene, og ikke gjør personlige feil, vil vi utgjøre en stor trussel i tiden som kommer. Det er hva vi strever for.