- Laget har hatt utrolig fremgang

Styreformann Tom Werner mener at Brendan Rodgers har hatt utrolig fremgang med sitt Liverpool-lag.

- Jeg synes Brendan har hatt utrolig fremgang. Han er en stor strateg, og har vist sterkt lederskap. Vi hyrte ham, og vi følte oss trygge på at vi fikk en av de dyktigste managertalentene i sporten, og nå beviser han hva han er verdt, uttaler Werner til Mirror.

- Brendan er oppsatt på å forbedre hele klubben, og deler sine visjoner om hvordan klubben skal utvikles for å oppnå langsiktig suksess. Han har samtidig vist vilje til å benytte unge spillere, og demonstrert sin evne til å få det beste ut av våre etablerte spillere, fortsetter Liverpool-formannen.

- Brendan er respektert blant spillerne. De føler han er en god strateg og en god leder, og alle har tatt til seg hans filosofi. Vi beveger oss alle i samme retning, og Brendan er den klare lederen.

- Vi er fornøyd med fremgangen vi ser på banen, men vårt mål er å skape langsiktig suksess i Liverpool, og konstant være med i kampen om sølvtøy. Så vi lar oss ikke rive med av noen gode måneder. Klubben beveger seg definitivt i riktig retning under Brendan, og som eiere er vi veldig optimistiske og spente på fremtiden.

- Starten på sesongen har utvilsomt vært lovende. Vi har hatt et mer behagelig kampprogram i begynnelsen av sesongen dette året enn vi hadde i fjor, men det eneste du kan gjøre er å vinne de kampene det forventes at du skal vinne.

- Laget har til tider spilt strålende. Det er ikke feil å hevde at Suarez og Daniel Sturridge er på høyde med de beste angrepsrekkene i ligaen. De gjorde begge flotte mål mot Palace, og jeg er spent på fremtiden, selv om jeg ikke ønsker å bli beskyldt for å tegne et for rosenrødt bilde av klubben.

- Men det er ikke noe som kan måle seg med når et mål blir scoret på Anfield. Du føler nærmest at hele stadion letter. Jeg var tilstede da vi slo Manchester United denne sesongen, og det var en av de største ettermiddagene i mitt liv.

- Vi synes det er en stor ære å eie Liverpool Football Club. Det er en av de store klubbene i sportsverden. Jeg forsøker bare å gjøre mitt beste, akkurat som John Henry gjør det, for å bringe sølvtøy til den utrolige trofésamlingen på Anfield.

- Selv om vi ikke har de ressursene som Chelsea og Manchester City råder over, føler vi at vi vokser som klubb. Jeg føler at jo mer fremgang klubben har kommersielt, jo mer kan vi bruke på å forbedre klubben ute på banen. Det er viktig for Liverpool-fans å føle at vi kjemper veldig hardt for finansielt fair play, for det mener jeg er en sunn ordning, bare det blir satt makt bak ordningen. Jeg var sterkt involvert når det gjaldt å representere Liverpool i den diskusjonen på klubbnivå, og det er en viktig diskusjon, for klubbene må drives av egne midler. Noe av det viktigste med FFP er at du ikke kan bruke mer penger enn du tjener for å vinne.