- Langt unna spill i Premier League

Brendan Rodgers ble meget overrasket over at Harry Wilson kom med i A-landslagstroppen til Wales ettersom 16-åringen er meget langt unna spill for Liverpool i Premier League.

Harry Wilson ble tatt ut i A-landslagstroppen til Wales til VM-kvalifiseringskampene mot Makedonia og Belgia, og 16-åringen ble tidenes yngste spiller for Wales da han ble byttet inn mot Belgia. Kantspilleren spiller til vanlig for Liverpool U18, og har kun ett innhopp for Liverpool U21.

- Harry Wilson er ikke i nærheten av Premier League. Han er en meget talentfull ung spiller, men jeg ble overrasket over at han ble tatt ut for Wales, uttalte Brendan Rodgers til pressen på dagens pressekonferanse.

- Jeg ble først klar over det da Ian Rush ringte for å si at han gjort det bra på trening og at Chris Coleman var meget fornøyd med hvordan han hadde vært, og mulighet for å involvere ham. Det eskalerte derfra. Han gjorde det bra på trening og ble så tatt inn i troppen.

- Han har en flott mulighet til å fortsette utviklingen i Liverpool, men det er viktig at vi tar det rolig og lar ham fortsette utviklingen i sitt eget tempo.