- Lettere sesongåpning enn i fjor

Nåværende Sky Sports-ekspert Jamie Carragher mener Liverpool har fått et lettere kampprogram i begynnelsen av sesongen enn i fjor. Brendan Rodgers håper å få unna sommerkjøpene tidlig.

Liverpool møter Stoke (H), Aston Villa (B), Manchester United (H), Swansea (B), Southampton (H) og Sunderland (B) i de seks første ligakampene kommende sesong.
- De fem eller seks første kampene ser mye lettere ut på papiret enn forrige sesong. Arsenal og Manchester City var de to første hjemmekampene i fjor. Det er også en stor kamp der med Manchester United i den tredje kampen, uttaler Jamie Carragher til Sky Sports.

- I de første par kampene kan de forhåpentligvis ta tre, fire, kanskje seks poeng og få en god start. Det er selvsagt det de behøver fordi Liverpool må gjøre det mye bedre når det gjelder å være en utfordrer til topp fire og komme tilbake blant topp fire. De trenger virkelig å få en god start.

- De kommer til å se på Stoke-kampen - Mark Hughes’ første kamp også - så de vil være ivrige etter å få en god start. Det blir en god kamp for Liverpool. Jeg er sikker på at de vil være ute etter tre poeng og forhåpentligvis bruke det som en plattform videre.

Akkurat som da han var aktiv fotballspiller ser Jamie Carragher spesielt etter to oppgjør på terminlisten.
- Jeg ser alltid etter Everton borte. Det er alltid litt ekstra krydder og stor stemning på Goodison. Det er en heksegryte der. Vi har en god statistikk der opp igjennom årene. Jeg er sikker på at Liverpool vil være ute etter å fortsette på den måten også i år. Det første derbyet er på Goodison. Deretter ser jeg etter de store Manchester United-kampene.

- Det er ikke så mye som skiller dem, men som lokal gutt og Everton-supporter som barn, ser jeg selvsagt bestandig etter det oppgjøret.

Liverpool har i prinsipp ordnet overganger for Kolo Touro og Iago Aspas.
- Jeg er sikker på at Brendan Rodgers har lært de seneste 12 månedene. Jeg tror han er utålmodig etter å komme i gang denne sesongen. Jeg snakket med ham på slutten av sesongen. Han ønsker å få gjort forretningene tidlig. For tiden ser det ut som Liverpool forsøker å få inn spillere så tidlig som mulig, slik at de blir klare til sesongstart.