- Liverpool er bedre nå

Michael Laudrup mener at Swansea møter et bedre Liverpool-lag på søndag enn det de gjorde da waliserne slo de røde i ligacupen i oktober.

Swansea er ubeseiret i deres fire kamper mot Liverpool etter opprykket til Premier League i 2011. Laudrup er imidlertid forberedt på en tøff test på Anfield kommende søndag.

- Liverpool er definitivt et sterkere lag nå enn de var da vi vant på Anfield tidligere i sesongen, uttaler Laudrup til This is South Wales.

- De har gjort et par gode kjøp, og med Sturridge i tillegg til Suarez på topp ser de ut som et godt lag. I tillegg til å ha fått inn nye spillere, har de også hatt mer tid til å jobbe sammen med sin nye manager. Du kan se hvordan han jobber, og hvordan laget deres har utviklet seg, fortsetter dansken.

- De fikk et skuffende resultat mot West Bromwich, men i de fem eller seks kampene før den kampen kunne man se at de ble bedre og bedre. Resultatet mot West Bromwich var et dårlig resultat for oss, for det betyr at Liverpool-spillerne vil være enda mer motiverte mot oss. Jeg tror heller ikke at de har glemt tapet for oss i ligacupen tidligere i sesongen.

- Anfield er en av disse banene hvor du ikke kan forvente å ta poeng, akkurat som Old Trafford, Etihad, Emirates og Stamford Bridge. Jeg vet vi har oppnådd gode resultater på noen av disse banene denne sesongen, men normalt sett er hjemmelaget store favoritter.

- Det er ikke noe press på oss. Presset er på Liverpoool. Vi må være 100% fokuserte på søndag, og ikke tenke på ligacupfinalen. Klarer vi ikke det, vil det bli en lang ettermiddag på Anfield.

Swansea har hatt en fire dager lang treningsleir i Dubai den siste uken. På Anfield må de klare seg uten den skadede midtstopperen Chico Flores. Spanjolen ble båret av banen med en ankelskade i Swanseas 4-1 seier over QPR sist helg. Leon Brittion sto over den kampen på grunn av ankelproblemer, men midtbanespilleren kan være klar igjen til søndagens kamp.

- Jeg har tre eller fire alternativer å velge mellom til å ta Chicos plass. Vi vurderer også tilstanden til Leon Britton. Han har trent et par ganger, så jeg er positiv med tanke på at han kan bli involvert mot Liverpool på søndag, sier Laudrup.