- Luis stiller krav til lagkameratene

Brendan Rodgers slår fast at Luis Suarez stiller strenge krav både til seg selv og sine lagkamerater.

Suarez var tydelig misfornøyd med en dårlig pasning som Jose Enrique slo mot slutten av 3-1 seieren over Crystal Palace.

- Luis krever det beste fra både seg selv og sine lagkamerater til enhver tid, og det så vi mot Crystal Palace. Selv helt på tampen av kampen, etter at matchen var vunnet, konstaterer manager Rodgers overfor Liverpool Daily Post.

- Du så det i siste spilleminutt, da han ble oppbrakt over at han var ledig inne i feltet men ble ikke spilt på. Han jobber knallhardt og ber om bedre pasninger inn i feltet, og det er hva vi ønsker, legger han til.

- Det var et tilfelle i første omgang der han var med ned på venstresiden og vant ballen også. Det viser hvordan han ofrer seg for laget. Det er ikke tvil om at han vil ha denne lidenskapen i seg til enhver tid.

- Luis har den holdningen at han ønsker det aller beste. Vi kan ikke være tilfreds med at vi vinner, og si alt er ok av den grunn. Dersom du fortsetter å spille bra, men likevel taper, er det enklere å gå til neste kamp med tro på deg selv. Det gjorde vi i bortekampen mot Manchester United. Vi tapte der, men spilte veldig bra, og det ga oss tro på oss selv foran kampen borte mot Sunderland, og vi spilte med de riktige holdningene der. Dersom nivået synker vil du begynne å tape en kamp nå og da, og da er det mye vanskeligere å komme opp på ønsket nivå igjen.

- Det er nivået som karer som Luis krever vi ønsker å ligge på hele tiden. Han krever at vi spiller opp mot vårt beste hele tiden. Det er en viktig del av det vi forsøker å gjøre, avslutter Rodgers.