- Luis stimulerer oss

Assisterende manager Colin Pascoe sier at Luis Suarez er en angriper i verdensklasse og har gitt alle et løft. Martin Kelly fikk en smell mot Man Utd og er usikker mot Sunderland.

- Umiddelbart har vi fått tilbake en angriper i verdensklasse, forklarer Colin Pascoe til Liverpoolfc.com om det faktum at Luis Suarez nå er tilgjengelig igjen og vil spille sin første ligakamp etter karantenen mot Sunderland.

- Han er en fin fyr og arbeider hardt for laget og for Liverpool. Måten Luis spiller på, da vil han skape sjanser og jeg er sikker på at han vil score mange mål.

- Hans retur har gitt alle på Melwood et løft. Det er klart at han har vært med og trent en stund, men når han endelig var spilleklar kunne ikke spillerne vente med å gi ham et klapp på ryggen og ønske ham tilbake på laget.

- Sturridge har vært glimrende alene på topp, han har scoret målene og arbeidet hardt for laget, men det at Luis nå er tilbake stimulerer oss.

Pascoe kunne ellers fortelle at Martin Kelly fikk en smell i de minuttene han var innbytter mot Manchester United.

- Martin har stått på etter at han fikk en alvorlig skade. Han har spilt i flere kamper for U21. Han er ikke hundre prosent kampklar for øyeblikket, men det var flott å se han komme innpå på Old Trafford.

- Han fikk en liten smell i den kampen. Vi må bare vurdere ham og så hvordan han er over de neste par dagene.