- Luis var øverst på listen

Ian Ayre forteller at Luis Alberto var øverst på listen over spillere når det gjaldt ferdigheter og egenskaper i den posisjonen 20-åringen spiller.

Liverpool FC bekreftet signeringen av Luis Alberto tidligere i dag.
- Dette er en fantastisk nyhet. Han er en spiller Brendan identifiserte meget tidlig. Speideravdelingen har gjort en stor jobb med å se ham. Deretter begynte det harde arbeidet med å få sammen en avtale, både med hans klubb og hans agent. Vi er alltid fornøyd når det bærer frukter. Han er en meget spennende spiller. Jeg vet Brendan er meget opprømt. Forhåpentligvis er fansen det også, uttaler Ian Ayre, Liverpools administrerende direktør, til Liverpoolfc.com.

- Før transfervinduet åpnet gjorde Brendan det klart hvilke posisjoner som behøvde å forsterkes. Luis var øverst på listen når det gjaldt egenskaper og ferdigheter i posisjonen han spiller. Han tilfører alle attributtene en manager kan ønske i den posisjonen. Vi er meget godt fornøyd med å få den riktige avtalen til den rette prisen for spilleren.

Liverpool har hatt en hektisk start på overgangsvinduet. Kolo Toure signerer 1. juli, mens det fortsatt står igjen noe papirarbeid med Iago Aspas. Det skal også være enighet med Sunderland om overgangssum for Simon Mignolet.
- Jeg synes hyllesten går til alle i kulissene som gjør en hard jobb med speiding og analyser, og også manageren selv. Hvis vi identifiserer posisjoner og spillere tidlig, så kan vi få gjort jobben tidlig. Dette året har vi gjort det – i januar og i sommer. Slik vil vi ha det i fremtiden – være mer forberedt og utføre det bra. Jeg synes i dag er et godt eksempel på det.