- Luis vil gi hundre prosent

Brendan Rodgers sa på kveldens pressekonferanse i Dublin at han ikke er i tvil om at Luis Suarez vil komme tilbake og gi like mye som tidligere for Liverpool etter at han har fått tenkt seg om.

- Luis trener nå for seg selv og han forstår fullt og helt hvorfor vi gjør dette, forklarte Brendan Rodgers til pressekorpset før morgendagens generalprøve mot Celtic i Dublin. Etter å ha vist dårlig innstilling i det siste har manageren henvist sin stjernespiller Luis Suarez til å trene på egenhånd, samtidig som eier John W. Henry har gjort det klart at man ikke kommer til å selge søramerikaneren i dette transfervinduet.

- Det har vært vanskelig for ham (Suarez), men det er min oppgave å beskytte troppen fortsatte manageren. – Når han har fått den rette innstillingen tilbake vil han igjen knytte seg til førstelagstroppen.

- Det har vært en vanskelig periode. Eierne har vært glimrende, de har vært veldig støttende i vårt ønske om å beholde ham.

- Vi forholder oss rolige. Klubben har kontroll på situasjonen.

- Luis har gitt alt for Liverpool (ute på banen). Det vil komme et tidspunkt hvor han får det klart for seg at klubben ikke kommer til å selge, og da vil han løpe ut på banen og gi hundre prosent.

- Han er en spiller i verdensklasse. Jeg er ikke i tvil om at når han er tilbake vil han ha en like stor innflytelse som han hadde forrige sesong.