- Må analysere andreomgangen

Brendan Rodgers var ikke fornøyd med Liverpools andreomgang i Merseyside-derbyet, og sier han må analysere de siste 45 minuttene mot Everton grundig før Liverpools bortekamp mot Hull.

Liverpool ledet 2-1 til pause på Goodison Park, men to kjappe scoringer av Romelu Lukaku snudde derbyet på hodet. Heldigvis dukket Daniel Sturridge opp i sluttminuttene og sørget for at det ene poenget ble med hjem til Anfield.

- Vi skal analysere kampen i løpet av de kommende par dagene. Når du leder ønsker du selvsagt et bedre resultat, uttaler manager Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Vi vil se på alle sider av kampen, og analysere deler av det som skjedde i annen omgang grundig. Pasningsspillet vårt fungerte ikke godt nok, og posisjoneringen vår kan ha vært årsaken til det.

- Men når jeg ser laget mitt tenker jeg også at vi har tatt et nytt steg fremover holdningsmessig og kvalitetsmessig. Vi har vist at vi kan reise hvor som helst denne sesongen og stå frem som et veldig sterkt lag.

Rodgers har vært involvert i tre lokaloppgjør på Merseyside som Liverpool-manager, og alle tre har endt med poengdeling.

- Jeg sitter igjen med blandede følelser etter denne kampen. Den inneholdt alt: jubel, glede og skuffelse.

- Når du besøker en rival som Everton, som er vanskelige å slå på deres hjemmebane, og du viser mye bra i kampen, er det gledelig. Det er viktig at du ikke taper terreng i forhold til dine rivaler. Vi kom hit og tok ledelsen, men så ble vi liggende under. Da var det viktig at vi viste at vi kunne kjempe og stå på til siste slutt. Det var gledelig. Ett poeng på bortebane mot våre rivaler er aldri så alt for ille, og vi hadde noen gode stunder i løpet av kampen.

- På stillingen 2-1 burde vi ha gått opp i 3-1. Vi mistet deretter kontroll over kampen i en periode på 10-12 minutter. Vi ga bort ballen alt for lett, så vi må gjøre det bedre når vi blir satt under press. Men vi tok oss sammen, og sto frem som psykisk sterke. Vi ønsket å kjempe til siste slutt, og det er en meget viktig egenskap om vi skal lykkes.