- Må forbedre oss defensivt

Brendan Rodgers synes Liverpool har vært for ustabile defensivt denne sesongen. Laget har ikke alltid opptrådt som en enhet. På treningsfeltet denne uken har det blitt jobbet med forsvarsspillet.

Brendan Rodgers er misfornøyd med hvordan Manchester United tok en 2-0-ledelse på Old Trafford forrige søndag. Ved den første scoringen fikk Patrice Evra legge ballen uhindret inn til målscorer Robin van Persie, og ved det andre målet var markeringen fraværende da Evra headet i mål via Nemanja Vidic.

- Det var to elendige mål vi ga bort i forrige uke, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Ved det første kunne vi ha gjort det bedre. Ballen gikk ut på siden og innlegget kom for lett inn. Man må gi kreditt til Van Persie for hans bevegelse i feltet når han skaffer seg et par meter, men vi kan gjøre det bedre.

- Vi må være tettere og mer koordinerte til tider, spesielt når vi er under press. Dette er noe vi har sett på denne uken. I noen av kampene har vi vært solide og sterke som lag, men ved andre tilfeller har vi forsvart oss på egen hånd istedenfor som en enhet. Vi kan ikke gjøre det.

- Det er noe som har skjedd gjennom sesongen. Vi har egentlig ikke hatt en stabil backfirer. Daniel Agger har figurert i samtlige kamper og har vært veldig bra. Glen Johnson har vært fremragende, men vi har måttet flytte ham fra venstre back til høyre back grunnet skader. Andre Wisdom har spilt og gjort det meget bra i en ny posisjon for ham.

- Vi var altfor forsiktige i åpningen av kampen forrige uke. Straks vi fikk løst det i pausen, var vi mye aggressivere i spillet vårt i 2. omgang.