- Må opprettholde momentumet

Simon Mignolet blir motivert av å se Liverpool på toppen av tabellen, og keeperen er klar på at han og laget må sørge for å fortsette der de slapp før landslagsoppholdet.

Liverpool har vunnet alle sine tre ligakamper denne sesongen med 1-0.

- Vi kan være meget fornøyd med måten vi har startet på. Tre seirer er slik du ønsker å starte sesongen, sier Simon Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Vi har tre seirer på de første tre kampene. Forhåpentligvis kan vi fortsette på den måten, ha fremgang og klare å spille de kommende kampene på samme nivå som vi gjorde i de første par kampene.

- Når du som keeper kommer til en ny klubb, ønsker du å gjøre det bra i de første kampene. Å holde buret rent tre ganger har hjulpet meg til å finne meg til rette, men også på selvtilliten. Det er en god måte å starte på.

- Nå ønsker jeg bare å fortsette slik. Jeg så da jeg var på landslagsoppdrag i Belgia at klubben hadde signert ytterligere tre spillere på slutten av overgangsvinduet, og det er alltid bra å få konkurranse i laget.

- Vi har en meget god spillerstall for tiden til å gå hen og spille resten av sesongen. Det gir selvtillit av å se på tabellen. Jeg så den på tv da jeg kom tilbake fra Belgia.

- Vi må sørge for å fortsette på den måten vi startet på i ligaen, og vi begynner med en meget viktig kamp mot Swansea mandag. Forhåpentligvis kan vi gjøre det samme vi har gjort i de kampene vi har spilt så langt.

Liverpool har hatt spillepause i to uker grunnet landskamper.

- Før spillerne reiste avgårde på landslagsoppdrag var manageren var fornøyd med at vi hadde gjort jobben vår frem til kampen mot Manchester United. Men vi har lagt det bak oss nå. Vi må sørge for å være fokusert på å gjøre de samme tingene i de kommende kampene.

Liverpool klarte bare 0-0 på Liberty Stadium forrige sesong.

- Swansea er et godt fotballag, et lag som ønsker å spille ballen. På deres hjemmebane kommer det ikke til å bli en lett kamp. Men vi må bare konsentrere oss om oss selv og sørge for at vi spiller med vår spillestil.

- Vi ønsker å gjøre det så bra vi kan. Jeg synes ikke vi har noe å frykte. La oss være fokusert og gjøre jobben slik vi ønsker.

Simon Mignolet reddet straffespark i ligaåpningen, og sisteskansen har nå hatt en måned til å reflektere over drømmedebuten.

- Når det skjer, så skjer det øyeblikkelig. Du har egentlig ikke så mye tid til å reflektere fordi det kommer et hjørnespark rett etterpå. Så du er fokusert på det.

- Men etter kampen var jeg hjemme sammen med min familie og se det på tv. Det var en fin opplevelse å se det igjen. Hvis du gjør det i din første kamp som Liverpool-spiller i Premier League, er du meget fornøyd.

- Det styrket min selvtillit. Det var et meget spesielt øyeblikk. Vi vant kampen på grunn av redningen, og det skjer ikke så ofte at en keeper er så avgjørende, spesielt i sin første kamp.

- Forskjellen er at i Sunderland hadde jeg det mer travelt som keeper enn her. Du må sørge for å være fokusert gjennom hele kampen, i 90 minutter, og du må bruke føttene mer.

- Jeg skal forsøke å gjøre mitt beste. Jeg er meget fornøyd med hvordan de første kampene har gått. Jeg ønsker bare å gjøre det bra også mot Swansea på mandag.