- Målestokk på hvor vi står

Brendan Rodgers mener Arsenal-kampen blir en målestokk for hvor langt laget hans har kommet i utviklingen. De røde vil fremstå som et offensivt lag med taktisk disiplin.

- Vi møter et meget godt lag. Arsenal har tapt et par ganger hjemme i cupene, men de har startet sesongen meget vel, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Vi reiser dit med stor selvtillit. Vi forbedrer oss hele tiden, og det er noe jeg forventer på dette stadiet av sesongen.

- Uansett hva som skjer i kampen, vil det ikke avgjøre om vi havner blant topp fire eller ikke denne sesongen, men det vil opplagt bli en meget god målestokk for oss.

- Arsenal har noen vidunderlige talenter, men jeg tenker på mitt eget lag. Som manager må du selvsagt se taktisk på de områdene hvor du kan være sårbar. Men for meg handler det om å utnytte de kvalitetene vi har og samtidig sørge for at vi svekker deres styrker.

- Mesut Özil og Olivier Giroud har vært i meget god form denne sesongen. Aron Ramsey har operert meget bra bak dem. Du må ta hensyn og være klar over det, men jeg tar ikke ut laget mitt for å bli stoppet av motstanderen.

- Vi skal være aggressive i angrep. Vi ønsker å være offensive, men alltid med taktisk disiplin, og det vil også være tilfelle mot Arsenal.

- Vi kommer til å være positive uansett hvilket system vi benytter. Vi går til kampen etter strålende opptreden både individuelt og kollektivt mot West Bromwich. Forhåpentligvis kan vi fortsette i samme spor.