- Målet er CL med Liverpool

Daniel Agger uttalte til dansk TV3 at en fortsatt benketilværelse på Anfield kunne bety at han ville se bort fra Liverpool. Vi har nå hele intervjuet som visekapteinen ga.

Det som skapte overskrifter var at Daniel ga lyd for at dersom han ikke fikk tillit av Brendan Rodgers, da ønsket han ikke å være i en klubb hvor han ikke fikk spille fotball. Liverpools nr. 5 har startet de fire siste ligakampene på benken.

Dette er det øvrige som Daniel Agger sa til TV3:

- Jeg kom hit for å spille fotball, jeg kom hit for å fullføre min drøm, og jeg lever fortsatt den drømmen. Jeg vet ikke om den drømmen nærmer seg slutten, men jeg har hatt mange opplevelser, mange gode erfaringer med LFC. Det er noe jeg skylder dem mye for.

- Ja, det er klart, hvis jeg ikke hadde dem da burde jeg kanskje slutte. (på spørsmål om han fortsatt har noen små fotballrelaterte drømmer) Det å sette seg mål er en del av det å være fotballspiller. Her og nå, det jeg virkelig ønsker er å spille Champions League igjen med Liverpool. Det er en av de tingene vi kjemper for denne sesongen. Det blir hardt, men jeg tror vi har et lag som kan klare det.

- Jeg har hatt en karriere som har gått opp og ned som følge av skader. Det har vært mange store opplevelser ute på banen, og mange negative erfaringer med skader. Når jeg tenker på det, og det gjør jeg ikke ofte, da irriterer alle skadene meg. Det fordi jeg føler at når jeg er 100 prosent da har jeg så mye å tilføre.

- Det var flatterende at en slik klubb (Barcelona) var interessert i meg. Det mener jeg fortsatt. For meg er de det beste laget. Å bli linket til dem er stort, men utover det har jeg i grunn ikke tenkt noe mer på det.