- Målet er topp fire

Steven Gerrard drømmer fortsatt om å vinne Premier League før han gir seg som spiller, men slår fast at en plassering blant de fire beste er målet denne sesongen.

- Jeg er kaptein for barndomsklubben min. Jeg har et spesielt forhold til staben og supporterne. Det er et bånd der. Jeg tar aldri mine avgjørelser av finansielle hensyn. Jeg tar dem med hjertet, og det er grunnen til at jeg ikke har skiftet klubb, siteres Gerrard av Liverpool Echo.

- Det eneste jeg angrer på mens jeg har vært i klubben er de gangene jeg har vært langt nede. Når du føler du har sviktet fansen. Det er vanskelig. Du svikter folk. Men jeg har lært mye av disse nedturene. Jeg sitter igjen med de samme følelsene som supporterne når en kamp er slutt, forklarer scouseren.

- Det er mye som står på spill hver gang du tar på deg en Liverpool-drakt. Jeg kommer aldri til å si aldri når det gjelder våre sjanser til å vinne Premier League. Men for å være ærlig så er ikke det målet nå. Målet er å komme blant topp fire, og komme foran Everton.