- Manageren har vært strålende

Andre Wisdom skrev i dag under en ny langtidskontrakt med Liverpool, og manager Brendan Rodgers får en stor del av æren for det.

- Manageren har vært strålende. Han har latt med debutere både i Europa League, i Premier League og i FA-cupen, så han har vært til stor hjelp for meg. Utenfor banen har han gitt gode råd både til meg og flere av de andre spillerne, og han har hatt stor innflytelse på meg, sier Wisdom til Liverpoolfc.com.

- Det er alltid fint når manageren gir deg sjansen til å gå ut og spille. Vi må vise både ham og fansen hva vi kan utrette, forsetter forsvarsspilleren.

Wisdom takker også sine lagkamerater for fremgangen han har hatt.

- Jeg har sagt det mange ganger at lagkameratene mine har vært til stor hjelp. Det er mye jeg kan lære av dem, ikke minst fra karer som Jamie Carragher, Daniel Agger, Martin Skrtel, Glen Johnson og Jose Enrique. Du blir bare bedre av å spille sammen med slike spillere.

- Jeg har definitivt blitt bedre siden jeg fikk førstelagsdebuten. Jeg forbedrer meg hver dag gjennom trening og kamper, men det er alltid rom for ytterligere forbedringer. Du kan lære mye også bare ved å se de andre spille fra benken.

- Den største utfordringen er å fortsatt være ydmyk, og ikke la meg rive med av det faktum at jeg nå er førstelagsspiller. Jeg har ikke råd til å slappe av. Jeg må stå på videre, da det som sagt alltid er rom for forbedringer. Du må jobbe hardt på trening, fortsette å gjøre de riktige tingene, forberede deg godt og forsøke å bli bedre.

- Alle i troppen trives veldig godt sammen. Vi ønsker å vinne, og det er høyt tempo på treningene. Alle jobber veldig hardt for å komme med på laget til helgen. Det er bra. Det er hva du trenger i et lag.

- Jeg er veldig takknemlig for støtten jeg har fått fra alle i klubben opp gjennom årene. Jeg har fått ypperlig hjelp fra managerne på reservelaget og ungdomslagene. En kar som Rodolfo Borrell har hjulpet meg på reservelaget, så jeg må takke ham. Jeg må takke en rekke personer.

- Jeg har fått en god utdanning ved akademiet. Alle kom godt overens der, og vi dro på noen gode turneringer sammen. Det ga oss et godt grunnlag for å ta steget opp på førstelaget. Nå må jeg bare fortsette å sparke fotball, fortsette å lære og forhåpentligvis spille godt, bli tatt ut på laget og fortsette fremgangen.

- Jeg har fått enorm støtte fra Liverpool-fansen. Støtten de gir oss både på Anfield og på bortebane er nærmest uvirkelig. De roser meg og ber meg stå på, så jeg må si takk til dem.