- Meget effektiv i sitt spill

Brendan Rodgers er meget fornøyd med det Philippe Coutinho har prestert så langt i LFC. 20-åringen er meget effektiv i sitt spill, besitter mye kvalitet og har en lysende fremtid på Anfield.

Philippe Coutinho står bokført med to mål og tre målgivende på seks kamper for Liverpool. Mot Aston Villa åpnet han opp hele motstanderens forsvar med en utsøkt pasning til Jordan Hendersons scoring.

- Han har fått en veldig bra start på livet her. Han er en meget begavet spiller. Han har tilpasset seg europeisk fotball etter at han flyttet til Italia som 18-åring. Han har fått prøve seg i Spania, uttalte Brendan Rodgers til journalistene på Melwood tidligere i dag.

- Vi gjorde hjemmeleksene våre angående ham. Han er en spiller som vår stab fulgte en stund. Vi var heldige som fikk ham fra en stor klubb. Han besitter et talent. I en alder av 20 år har han en meget lys fremtid hos oss.

- Enhver manager ønsker seg kvalitetsspillere. Jeg har aldri brydd meg om en spiller er høy, liten etc – så lenge han besitter kvalitet. Unge Philippe besitter mye kvalitet. Han har vært meget effektiv i sitt spill, og det er det som er viktig.

- Han ser ikke bare ut som en god spiller. Han er en god spiller. Han skaper mål, scorer mål, og så langt har han vært meget effektiv. Så jeg er meget fornøyd.