- Meget hard, men god pre-season

Jose Enrique synes årets sesongoppkjøring er en av de hardeste han har hatt, men har tro på at det skal hjelpe laget til gode resultater i Premier League.

Brendan Rodgers og hans trenerstab har denne sommeren innført doble treningsøkter noen dager.
- For å være ærlig synes jeg det har vært ganske hardt. Det er en av de hardeste sesongoppkjøringene jeg noen gang har hatt, men den har vært god. Forhåpentligvis vil det hjelpe oss i ligaen og vi kan vinne, sier Jose Enrique til Liverpoolfc.com.

Enrique er en del av en backrekke som ennå har til gode å slippe inn mål i preseasonkampene.
- Det er bra å starte slik. Det er viktig å forsøke å gjøre det bra i pre-season. Vi gjør det bra for tiden. Det er fortsatt noen kamper igjen før sesongen starter. Forhåpentligvis kan vi fortsette på samme måte.

- Kolo Toure er en spillertype lik Carra – en erfaren spiller og snakker hele tiden. Det er fint å ha en slik spiller som det i backrekken fordi han snakker hele tiden og hjelper deg. Det er bra.

Jose Enrique spilte både venstreback og ute på kanten på midtbanen under Brendan Rodgers i 2012/13.
- Den type fotball han ønsker å spille tar tid å anvende. Nå har vi hatt ett år med ham. Spillerne som har kommet inn vet allerede hvordan de skal spille ettersom de er fra Spania. De vet hvordan de skal spille systemet.

- Det er viktig å ha en manager som ønsker å gjøre noe nytt. Han gjorde det i fjor. Forhåpentligvis vil vi forbedre oss i år.

- Vi sa i fjor at vi forhåpentligvis kunne kjempe om topp fire. I Premier League er det meget vanskelig. Det er den vanskeligste ligaen i verden. Forhåpentligvis kan vi være der. Vi skal være med å kjempe helt til slutt.