- Mer transferaktivitet i sikte

Brendan Rodgers ønsker å hente ytterligere én eller to spillere for å få dekning i posisjoner der Liverpool er tynt besatt. I tillegg vil han forsterke angrepet.

Liverpool hentet Iago Aspas, Luis Alberto, Simon Mignolet og Kolo Toure før pre-season startet, men etter det har det vært stille med inngående transfers. Rodgers håper imidlertid å få inn flere spillere før overgangsvinduet stenger 2. september kl 24.00.

- Vi er hele tiden ute etter å utvikle troppen, forbedre spillergruppen, sa Brendan Rodgers på sin pressekonferanse i Oslo i går kveld.

- Vi har fortsatt noen forretninger å gjøre med å hente inn noen flere spillere. Innen utgangen av august håper jeg at vi har en tropp som vil være klar til å kjempe og konkurrere om en topp fire-plassering.

- Vi trenger én eller to spillere for å få dekning hvor vi er litt tynt besatt, og vi vil trolig være ute etter å hente inn én eller to i angrep. Vi får se hvordan det går.

- Vinduet er åpent frem til slutten av måneden. Vi gjorde det meget bra tidlig i vinduet. Vi fikk da inn fire spillere, og det er jeg meget glad for. Hvis vi kan tilføre noen flere, vil det være meget bra for oss.