- Mignolet kan oppnå VM-drømmen

Keepertrener John Achterberg synes at Simon Mignolet har det som kreves for å bli Belgias førstevalg mellom stengene.

Simon Mignolet kjemper med Chelseas utlånte keeper Thibaut Courtois om å være førstevalg på Belgias landslag. Sistnevnte ble foretrukket i samtlige av VM-kvalifiseringskampene, men John Achterberg tror Liverpools sisteskanse kan tilrive seg plassen mellom stengene.

- Jeg tror han defensivt har en mulighet til å bli Belgias nummer 1, men han må kjempe en hard kamp, uttaler Achterberg til Liverpoolfc.om.

- Hvis de ønsker å ha en mulighet til å vinne noe, vil han være en nyttig tilvekst til laget. Først må de gi ham en fair mulighet. Han viser uke etter uke her at han definitivt er blant de beste, så det er opp til Belgias landslagstrener (Marc Wilmots) å gi ham den muligheten.

Simon Mignolet ble kåret til Standard Chartered Liverpool Player og the month for september.

- Han har hatt en god start. Etter at han kom hit har han vært meget fokusert og ivrig etter å spille bra i hver kamp. Hans form har vært meget god.

- Da han kom hit og spilte noen treningskamper til å begynne med, snakket vi med ham om noen ting og forsøkte å hjelpe ham med måten vi spiller, men han har tatt til seg det meget raskt. Han er meget ivrig på å bli bedre og jobbe hardt med spillet sitt.