- Mignolet og Henderson overbeviste meg

Fabio Borini forteller at Simon Mignolet og Jordan Henderson overbeviste ham om at det var riktig å gå til Sunderland på lån ut sesongen.

De to tidligere Sunderland-spillerne spilte en sentral rolle da Borini valgte å spille for Sunderland resten av sesongen.

- Jeg spurte dem om en del ting når det gjelder Sunderland. Om treningsfasilitetene, fansen og hvor jeg bør bo. De ga meg en del råd. Jordan er jo selvsagt også fra Sunderland, så det er hjembyen hans, uttaler Borini til Northeast Press.

- Simon mente det var riktig av meg å gå til Sunderland. Han mente det var riktig klubb for meg nå. Jeg ser frem til utfordringen, fortsetter italieneren.

Borini innrømmer at han behøver å spille førstelagsfotball etter at han fikk starte bare fem ligakamper for Liverpool forrige sesong. En sesong som ble ødelagt av en fotskade som holdt italieneren ute i tre måneder.

- Di Canio ønsket meg virkelig til klubben. Han viste et sterkt ønske om å få meg hit. Jeg kjenner måten han spiller fotball på, så det blir bra her. Dette er det rette stedet å komme for å spille god fotball. Det blir bra for meg å jobbe under en italiensk manager og en hel-italiensk stab.

- Dette føles som en god overgang, som jeg har ventet på. Jeg har bare ventet på sjansen til å spille fotball. Jeg trenger kamper etter en sesong med skader. Dette var den beste muligheten for meg. Å spille hver uke er viktig for meg, for at jeg skal nå mine mål for denne sesongen.