- Mignolet skal gi Reina konkurranse

Brendan Rodgers opplyser at Simon Mignolet hentes inn for å gi Pepe Reina mer konkurranse om keeperplassen, og ikke for å erstatte spanjolen.

Simon Mignolet er på vei til Liverpool fra Sunderland etter at Anfield-klubben fikk akseptert et bud på £9M. Burvokteren ankommer Merseyside i neste uke for å diskutere personlige betingelser og gjennomføre legetesten.

Pepe Reina har blitt linket med et klubbskifte, blant annet til sin tidligere klubb Barcelona. Og spekulasjonene har skutt ytterligere fart nå som de røde henter Mignolet. Brendan Rodgers uttaler imidlertid at kjøpet av Sunderland-keeperen gjøres for å styrke konkurransen om keeperplassen, og ikke for å erstatte Pepe Reina.

- Vi forsøker å bygge opp en konkurransedyktig tropp. Spillerstallen vår forrige sesong var veldig tynn, sier Brendan Rodgers til talkSPORT.

- Det var flott å kunne introdusere noen unge spillere fra vårt akademi, men det er meget viktig at vi har konkurranse på alle plasser, og det var ikke tilfelle hele tiden.

- Pepe Reina og jeg gikk ut for et måltid et par måneder for sesongslutt. Jeg fortalte ham nøyaktig hva vi skulle gjøre, og det var å bidra med reell konkurranse på den plassen. Han har vært helt klar over min intensjon de seneste månedene. Det kommer selvsagt ikke som en overraskelse på Pepe.

- Pepe er en fantastisk keeper, men Simon Mignolet er en spiller som har gjort det meget bra. Han er en del av et fremadstormende belgisk landslag som er inne i en gyllen æra. Han er en meget stor del av den.

- Når du jobber med Pepe, er han han flott kar. Han er meget hengiven overfor klubben, og han er en fremragende keeper.