- Min siste sjanse

Steven Gerrard avanserer stadig på listen over de med flest landskamper for England, og erkjenner at dette vil være den siste muligheten for ham til å gjøre det bra i et VM.

Frank Lampard spiller sin landskamp nr.100 mot Ukraina i morgen, mens Steven Gerrard og Ashley Cole tar på seg trøya med de tre løvene for 105. gang. For Stevie G betyr det igjen at han nå bare har fire over seg på listen over de med flest kamper for England. Peter Shilton (125), David Beckham (115), Bobby Moore (108) og Bobby Charlton (106) er nå foran.

- Vi må prøve å benytte vår erfaring og dette vil bli vår siste sjanse til å gjøre det bra i et VM, sa Gerrard på pressekonferansen foran kampen i Kiev. Manager Roy Hodgson har bekreftet at den eneste forandringen i forhold til siste kamp mot Moldova er en erstatter for suspenderte Danny Welbeck.

- Forhåpentligvis vil det smitte over på resten av troppen og de unge spillerne kan merke hvor mye vi ønsker det, fortsetter Steven. England må bl.a. være uten angripere som Wayne Rooney og Daniel Sturridge, i tillegg til nevnte Welbeck.

- Jeg tror vi har nok i troppen og vår beste ellever til å gjøre jobben her borte. Slik som manageren sier det, selvtilliten er stor innad i spillergruppen.

- Jeg tror at dersom vi greier å forsvare oss godt i morgen kveld, da har vi en stor sjanse til å få det resultatet som vi ønsker.