- Mkhitaryan var hovedmålet

Selv om spilleren som toppet ønskelista denne sommeren glapp, er Brendan Rodgers sikker på at Liverpool kjøper et minst én «spennende» spiller til.

– Hvor langt unna eller hvor nærme vi er, finner jeg ut i Melbourne. Det pågår en daglig dialog, men jeg er sikker på at vi får inn én eller to spillere som virkelig begeistrer, sier Rodgers, som også forteller at det ikke er noen som er veldig nær for øyeblikket, ifølge Liverpool Echo.

Nordiren er fornøyd med jobben de har gjort så langt, men han påpeker at mye gjenstår.

– Det var strålende å få unnagjort de fire signeringene så tidlig, men vi har fortsatt mye arbeid igjen for å styrke laget.

Anfield-klubben glapp Henrikh Mkhitaryan til tyske Borussia Dortmund, som betalte omkring 21,5 millioner pund, og armeneren gjorde det klart at muligheten til å spille Champions League-fotball var avgjørende.

– Dersom man ikke er med i Champions League, gjør det naturligvis ting vanskeligere. Vi har alle det samme målet. Vi ønsker å være der. Uansett om du er en manager eller en spiller, ønsker du å spille på det nivået, sier Rodgers.

Han forklarer at det alltid er sånn når man oppsøker gode spillere, men at de samtidig vil føle seg tiltrukket av en klubb som Liverpool. Allikevel klarte de røde fra Merseyside ikke å kjøpe spilleren Rodgers foretrukket mest denne sommeren.

– Vi har vært linket til mange spillere, men fakta er at vi egentlig bare hadde ett hovedmål, og dessverre fikk vi ikke sjansen til å snakke med spilleren før han dro fra Shakhtar (Donetsk).

– Vi hadde pratet med Shakhtar, vi hadde tillatelse til å snakke med ham (Mkhitaryan), men jeg fikk dessverre ikke sjansen til å sette meg ned foran ham (og prate). Avtalen var allerede gjort med Dortmund, så det var skuffende.

Planen til 40-åringen var å overtale den scoringskåte midtbanespilleren på tomannshånd.

– Jeg føler alltid at hvis jeg kan møte spilleren, så kan jeg selge klubben og prosjektet vårt her. Forhåpentligvis er det interessant for spillerne. Så det (å miste Mkhitaryan) er den eneste skuffelsen.