- Moses er en smart signering

Liverpool-legenden John Aldridge mener det var et smart trekk av Brendan Rodgers å hente vingen Victor Moses på lån fra Chelsea.

- Manageren var på utkikk etter å styrke angrepet ute på kantene, og jeg tror lånet av Victor Moses vil vise seg som et veldig smart trekk, sier Aldridge til Liverpool Daily Post.

- Moses er rask og talentfull. Han hadde en brukbar statistikk for Chelsea i fjor, tatt i betraktning at han ikke startet særlig ofte, med 10 mål på 43 kamper.

- Dette ligner litt på scenariet da vi signerte Daniel Sturridge. Moses har noe å bevise når han nå kommer til Anfield, etter at han ikke fikk nok spilletid på Stamford Bridge.

- Moses har faktisk gått på lån til en større klubb, noe som ikke skjer så ofte i fotball. Jeg er sikker på at han vil ha blitt oppildnet av å se Liverpool slå Manchester United på Anfield på søndag. Den nigerianske landslagsspilleren vil glede seg til å trekke drakta over hodet og spille i en slik atmosfære.

- Moses vil passe inn bra med måten Liverpool spiller på, og jeg tror ikke han vil ønske å dra tilbake til Chelsea neste sommer.