- Mulig å hente inn ni poeng

Sturridge mener en topp fire-plassering er fullt mulig denne sesongen. Liverpool har igjen hjemmekamper mot Tottenham og Chelsea, mens lagene foran på tabellen skal møtes innbyrdes.

Daniel Sturridge scoret sitt fjerde mål på seks kamper i 2-2—kampen borte mot Manchester City. Liverpool ligger ni poeng bak Tottenham på 4.plass, men Sturridge er optimistisk med tanke på ta igjen London-klubben.
- Vi er oppgitt over uavgjort fordi vi følte at vi fortjente å vinne, sier Daniel Sturridge til Liverpoolfc.com.

- I de to foregående kampene har vi spilt mot to store klubber og har fortjent å vinne begge kampene. I rettferdighetens sans har vi fått to gode resultater selv om både jeg og spillerne vet at vi burde ha tatt seks poeng. Men vi tapte ikke, så vi kan ta av oss hatten for viljestyrken vi viste.

- Vi skal omgruppere og gjøre oss klare for vår neste kamp mot West Bromwich, og det blir en ny stor kamp for oss fordi de kjemper om en topplassering.

- Vi er ni poeng bak topp fire, så det er ikke en stor avstand å forsøke å ta igjen. Forhåpentligvis er vi i stand til å gjøre det. Vi har troen på at vi kan klare det.

- Vi har fortsatt igjen Chelsea og Tottenham på hjemmebane, mens de andre lagene i utfordrerposisjon må møte hverandre. Kanskje kan vi vinne disse kampene og vise vår autoritet. Når lag kommer til Anfield, må vi vise hva det dreier seg om.

Daniel Sturridge unnlot å feire da han scoret mot Manchester City.
- Jeg feiret ikke fordi det var mot min tidligere klubb. De banet vei for min karriere og ga meg min ligadebut. Jeg har respekt for City-fansen og støtteapparatet. Jeg er takknemlig for muligheten de ga meg.

Sturridge er imponert over Steven Gerrards mål på Etihad Stadium.
- Det var en flott avslutning fra Stevie ved målet, et varemerke for ham. Han er en stor kaptein, en stor spiller og en stor mann utenfor banen. Jeg er glad for å spille ved siden av ham.

Sturridge fikk en flott hyllest  fra de tilreisende Liverpool-supporterne da han ble byttet ut.
- Liverpools supportere er de beste i landet. Jeg sier ikke det bare fordi jeg har kommet til klubben, men det er noe jeg bestandig har følt når jeg har spilt mot Liverpool. Det har vært en annen følelse med hvordan fansen har støttet laget.