- Nær der jeg ønsker å være

Lucas spilte 90 minutter både mot Arsenal og Manchester City, og føler at gradvis begynner å finne tilbake til sin beste form. Brasilianeren når 200 kamper for Liverpool i møtet med West Bromwich.

- Jeg er veldig nær der jeg ønsker å være. Det har tatt lang tid for meg, men jeg må være tålmodig, forholde meg rolig og forsøke å jobbe på samme som jeg har gjort. Forhåpentligvis blir jeg bedre og bedre for hver kamp, uttaler Lucas Leiva til Liverpoolfc.com.

Lucas Leiva kom ikke med i Brasil tropp til møtet med England senere i dag.
- Det ville vært fint å spille mot Stevie (Gerrard) og England på Wembley, men uheldigvis har skader ødelagt for meg. Jeg trenger bare å begynne å spille bra. Forhåpentligvis blir jeg innlemmet i neste tropp

Mandagens møte med West Bromwich blir Lucas Leiva 200. kamp for Liverpool.
- Det har tatt lang tid for meg å nå 200 kamper, men jeg ville ikke forandret på noe. Jeg ser virkelig frem til min 200. kamp for Liverpool på Anfield, og forhåpentligvis med et godt resultat. Det kommer til å bli en spesiell kveld for meg. Jeg vil forsøke å nyte den så mye som mulig.

Etter 2-2 mot Manchester City råder optimismen i spillergruppen om en topp fire-plassering.
- Jeg synes vi var det beste laget fra første minutt mot City. Vi kontrollerte kampen. Vi skapte flere sjanser enn dem. Til slutt slapp vi inn et billig mål, og det kostet oss to poeng. Vi må bare forbedre oss og sørge for at vi vinner den type kamper.

- Jeg synes begge kampene (Arsenal og City) ga oss blandede følelser. Vi ledet i begge kampene, og vi må analysere det. Vi spilte bra i begge kampene. Kanskje i noen deler av kampene mistet vi litt av momentet. Vi må forbedre det og bygge på det til neste kamp.

- Vi må få til en rekke med gode resultater og se hva som skjer. Vi vet at avstanden er stor, men vi må ha troen og forsøke å ende så høyt på tabellen som mulig