- Nærmer seg toppformen

Brendan Rodgers uttaler at Daniel Sturridge ikke er langt unna å være tilbake i form etter en ny uke med trening med sin nye klubb.

Sturridge har spilt 100 minutter fordelt på to kamper for Liverpool så langt. I begge kampene gjorde han mål. Han trengte sju minutter på å score mot Mansfield og tolv minutter mot Manchester United.

- Daniel kom hit og fikk søkelyset rettet mot seg umiddelbart, for alle visste vi trengte noen på topp som kunne hjelpe Luis å score mål, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse på Melwood i dag.

- Han har gjort to mål på to kamper. Han vil ikke være langt unna å være tilbake i form til helgens kamp. Nå handler det om å sørge for at han forbereder seg godt og riktig. Han trives hvert minutt han er her. Dersom jeg føler han er tilbake i form og ved god helse til helgens kamp, vil han spille, fortsetter Liverpool-manageren.

- Han har funnet seg veldig godt til rette i spillergruppen. Det har vært vanskelig og kanskje frustrerende for ham at han ikke har vært i toppform ennå, og det var grunnen til at vi satte ham på benken og lot ham komme inn i andre omgang mot Manchester United.

- Prestasjonene hans i den ene omgangen på Old Trafford og i de 55 minuttene han fikk mot Mansfield viste oss at han kan bli en veldig, veldig god spiller for oss.

- Prestasjonen hans på Old Trafford viste oss årsaken til at vi hentet ham inn. Steven Gerrard sendte i vei et fantastisk skudd, og David de Gea gjorde en god redning, men Daniel var der øyeblikkelig inne i feltet på jakt etter en scoring.

- Det er ikke mange spillere som ville ha nådd den returen. Dersom man studerer distansen Daniel løp, var det hans hurtighet som tok ham inn i feltet tidsnok, og han avsluttet angrepet veldig bra.

- Han er veldig, veldig nær å være tilbake i form, og han jobber veldig hardt. Når du har gode spillere som Daniel, Luis og Steven, og andre spillere rundt dem, er dette veldig spennende.