- Nye avtaler er tegn på vår samhørighet

Brendan Rodgers er henrykt over at Andre Wisdom har signert ny langtidskontrakt, og han er like fornøyd med det som da Luis Suarez forlenget i sommer.

Andre Wisdom har spilt 14 kamper for Liverpool denne sesongen. Tidligere i dag skrev 19-åringen under ny kontrakt med helrøde. Forsvarsspilleren følger dermed i fotsporene til Luis Suarez, Daniel Agger, Martin Skrtel, Raheem Sterling, Jonjo Shelvey, Suso og Brad Jones. Samtlige har forlenget etter at Brendan Rodgers kom til klubben.

- Jeg er glad fordi Andre er en ung spiller som virkelig har imponert meg med sin innstilling og fotballkvaliteter i løpet av disse første seks månedene, og han har grepet muligheten, sier Brendan Rogers til Liverpoolfc.com.

- Det er igjen en stor nyhet for akademiet og de unge spillerne som får muligheten og tar vare på den. Det er en god nyhet for alt det gode arbeidet som gjøres der.

- Jeg er glad for at han har forpliktet seg og ser fremtiden sin i denne fotballklubben, og det harde arbeidet starter igjen for ham.

- Det er en meget spennende tid for Andre og alle de unge spillerne i klubben. Jeg er like glad som da Luis Suarez signerte en ny avtale i sommer fordi hver spiller som forplikter seg er et symbol på vår samhørighet og enhet - og han ønsker opplagt å være en del av det.

Raheem Sterling, Jonjo Shelvey og Suso er andre unge spillere som har signert nye kontrakter denne sesongen.
- Det er viktig at de har en plan fremover, og det er deres ansvar å implementere trenerens ideer og vise at selvdisiplinen forbedrer seg.

- For Andre gjelder det å fortsette å jobbe hardt, lære fra gode trenere og folk som er rundt ham, og sørge for at den neste kontrakten som signeres blir her i Liverpool.

Sterling, Suso, Shelvey, Jon Flanagan, Jack Robinson, Samed Yesil og Jerome Sinclair er alle unggutter som har figurert for førstelaget.

- Jeg synes det er viktig for spillerne og deres representanter at de føler at de kommer til å få en mulighet – og den største enkeltstående tingen er også håp.

- Spillerne må føle at det er håp om fremgang, og jeg antar at dersom man er på utsiden, ser man Liverpool Football Club som en mulighet. Du kommer til å få en mulighet dersom du er et ungt talent med riktig personlighet og kvaliteter som kan forbedres.

- Jeg tror det er det samme i hver klubb, de liker å se sine egne komme frem – spillere som forpliktet seg til klubben da de var unggutter.

- Det er noe som er spennende for supporterne å se. De ser at unge spillere kommer inn og utvikler seg, og så utvikler de seg forhåpentligvis til ikoner i klubben som har produsert dem.

- Det som er spennende for denne klubben på vei fremover er at jeg har kommet inn med en bestemt visjon om hvordan det skal arbeides, men unge spillere er også en del av dette, og de vil være fundamentale.