- Nye spillerne overveldet over støtten

Steven Gerrard synes det er fornøyelig å se reaksjonen til klubbens nye spillere over støtten Liverpool har fått på preseason-turneen. De innser da hvilken stor fotballklubb de har signert for.

Liverpools to kamper i Indonesia og Australia har blitt sett av 178000 tilskuere, men også utenfor banen har spillerne møtt meget engasjerte supportere. I Bangkok var 5000 thailendere møtt opp da Liverpool-kapteinen Steven Gerrard viste sin respekt overfor Kongen på fredag.

Gerrard forteller at det har vært interessant å se hvordan Iago Aspas, Simon Mignolet, Kolo Toure og Luis Alberto har reagert på mottakelsen Liverpool har fått.

- Støtten denne gang har vært på et annet nivå. Jeg har selvsagt opplevd utrolig støtte opp gjennom årene, men det har vært overveldende på de tre stedene vi har vært, uttaler Steven Gerrard til Liverpoolfc.com.

- Det er fornøyelig å se de nye spillernes reaksjon. Når de signerte for Liverpool, visste de at de skrev under for en stor fotballklubb. Men når de kommer til steder som Indonesia, Australia og Thailand, kan dere se på ansiktene deres hvor stort det er.

- De blir overveldet av størrelsen på denne fotballklubben. Det får tatt innover seg hva de må gjøre for å spille regelmessig for denne fotballklubben.