- Old Trafford er som en boble

Andre Wisdom har opplevd å spille for et fullsatt Old Trafford tidligere, og den unge forsvarsspilleren kan få en ny test i kveldens heksegryte.

Brendan Rodgers valgte å benytte fire midtstoppere i den bakre fireren i siste kamp mot Southampton, men det ble langt fra noen suksess. Kanskje vil manageren i kveldens oppgjør mot Manchester United velge å spille med mer tradisjonelle backer. Andre Wisdom (20) kan bli en av dem, for selv om kraftpluggen trives like godt sentralt har han spilt mest høyreback på førstelaget, inklusiv ligakampen på Old Trafford forrige sesong.

- Det er litt uvirkelig, for å være ærlig, beskriver Andre opplevelsen av å spille på hjemmebanen til Manchester United overfor Liverpoolfc.com.   – Det er som at du er i en boble, foran 75000 fans. Det er en god erfaring.

- Du må bare gå utpå der, konsentrere seg, være vel forberedt, gi det du har og ikke angre noe etterpå.

- Å spille mot Manchester United er alltid stort, selv om det er fra benken, fortsetter Andre som var innbytter da Liverpool nylig beseiret rivalen på Anfield. Det er Manchester United og de har noen store spillere, og det blir enda bedre hvis du kan bidra til en 1-0 seier.

- Vi er beredt til å måtte forsvare oss siden Manchester United er et godt lag, men alle vil være klare til denne kampen og det er en cupkamp så du forventer at spillet vil gå frem og tilbake. Forhåpentligvis vil det bli en spennende kamp med scoringer, og hvor vi kan trekke det lengste strået.

- Alle kamper er like viktige, enten det er i liga eller cup, treningskamp eller du spiller for reservene. Du må ha den rette innstillingen og vise ditt ønske om å vinne. Hvis du gjør det, da får du forhåpentligvis det resultatet du ønsker.