- Ønsker å avslutte med seier

Jamie Carragher prøver å fokusere på søndagens kamp mot QPR, men det at til og med hans mor har bedt om billetter understreker hvor stor denne begivenheten er for familien Carragher.

Det har vært en Carragher-uke, og søndagens kamp mot QPR på Anfield vil bli en Carragher-dag da legenden Jamie Carragher tar farvel med the Kop i sin 737. og siste kamp for Liverpool FC.

- Min mor skal på kampen og hun pleier ikke å komme, slik at jeg må ordne med noen ekstra billetter, gliser Carra til LFC TV.

- Ungene, James og Mia, er maskoter. De vil være med ut på banen før kampen. Mia vil imidlertid ikke ha noen drakt, jeg tror det blir en rød og hvit kjole for henne.

Det skal imidlertid sønnen James ha, som allerede har lang erfaring med å være med pappa på avsluttende kamper og også var i søkelyset da Liverpool vant Ligacupen i 2012. Det blir imidlertid første gang med «Carragher 23» på ryggen.

- Vi har snakket om dette, ler Jamie. – Han har faktisk ingen trøyer med mitt navn. Jeg tror han har en med Luis Suarez, han har Joe Allen og Fabio Borini, men det er best jeg stikker innom suvenirbutikken og får tak i en ny trøye til ham nå.

- Det er viktig at jeg ikke glemmer mine røtter da det er hva jeg tror på, sier en mer alvorlig Jamie Carragher, som helst ikke vil ha for mye styr rundt sin egen person på hva som nødvendigvis vil bli portrettert som hans dag. – Jeg liker ikke å se folk som blir for kjepphøye.

- En av mine favorittuttrykk er «hvem tror du at du er?». Jeg tror ikke folk i Liverpool liker at noen er skråsikre. Du må alltid huske hvor du kommer fra, det gjelder ikke minst hvis du selv har gjort det bra.

- Du kan ikke glemme dine kamerater, din familie eller hvem du er.

- Han har alltid vært der for meg, istemmer Jamie da han blir spurt om faren Phil. – Jeg vet det nå fra å være med min sønn på akademiet, min far er fortsatt med, hvor mange timer du må bidra med som forelder. Du tenker trolig ikke så mye på det når du selv er gutt.

- Min far tok meg med på fotball, på trening og da jeg trente på det nasjonale senteret ville han hver søndag komme og se på kampene. Han har alltid stilt opp og det gjelder også flere at hans kompiser.

- Det vil gå greit, svarer Carra på hvordan han vil takle det å si farvel på søndag. – Jeg vil i hvert fall ikke begynne å grine som Sami gjorde! Jeg tror ikke det er bra å se en voksen mann grine, noe jeg sa til Sami. Han vet derfor hva jeg mener om det!
 

- Jeg kommer til å tenke på kampen og at den skal vinnes. Jeg er ikke en følelsesladet person. Jeg er ganske fokusert og vet hva jeg vil. Da jeg går ut på banen vil jeg ikke tenke på at dette er min siste kamp.

- Jeg vil tenke: «Jeg ønsker å starte denne kampen bra. Hvem er det jeg vil spille mot? Hvem skal jeg markere? Hva må jeg gjøre for at vi skal vinne denne kampen?»

- Jeg skal spille for Liverpool for siste gang. Jeg ønsker at det skal gå bra og at vi skal vinne.