- Opprømt og henrykt over å være her

Neil Critchley er både opprømt og henrykt over å ha fått jobben som sjef for Liverpool U18. Det var tungt å forlate Crewe, men kunne ikke takke nei til noe så spesielt som Liverpool FC.

Neil Critchley ledet Liverpool U18 for første gang i gårsdagens 2-4-tap mot Chelsea U18.

- Jeg er opprømt og henrykt over å være her. Jeg har forlatt det som var en meget unik klubb. Jeg ville ikke ha reist om det ikke var for noe spesielt, uttaler Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

- Dette er spesielt. Det er Liverpool FC. Jeg kan bare ikke vente med å komme i gang. Da jeg hørte at Liverpool ønsket meg, var det med blandede følelser.

- Jeg var stolt og opprømt, men jeg visste også at det kom til å bli en vanskelig avgjørelse. Når du har vært i Crewe i en stor periode av ditt liv, er det vanskelig å dra.

- På en måte ble jeg litt bekymret. Men nå har jeg tatt beslutningen. Jeg trives fullt ut med å være i dette arbeidsmiljøet.

- Det er et steg opp når det gjelder ressurser og fasiliteter og det faktum at jeg nå jobber i en Premier League-klubb. Utfordringen er imidlertid den samme uansett hvilken klubb du er i.

- På mitt nivå er det å utvikle spillere og jobbe med dem for å få dem best mulig, både som mennesker og fotballspillere. Så prinsippene er de samme uansett hvilken klubb du er i.

- Folk her har vært fantastiske mot meg. De har fått meg til å føle meg veldig velkommen. Det er flere folk her enn i Crewe, men det er likevel en familiefølelse i klubben. Jeg har trives hvert minutt så langt ,og jeg håper det fortsetter slik.