- Overraskende å få Reina

Napoli-manager Rafael Benítez sier han ble overrasket over at han fikk tak i Pepe Reina på lån. Trodde landsmannen ville være umulig å få tak i.

 

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benítez har blitt gjenforent med Pepe Reina i Napoli. I morgen skal laget spille Emirates Cup i London, og i den forbindelse stilte han på pressekonferanse i London. Der fortalte han at han var overrasket over at han fikk napp på Pepe Reina.

 

- Jeg kjenner til situasjonen, og ble overrasket. Vi forsøkte å signere Julio Cesar, og det kom overraskende på oss da Pepe Reina var tilgjengelig. For oss var det et stort løft, og det er veldig viktig, for han er en stor spiller, og vi er veldig fornøyde, sier Benítez.

 

- Jeg vil si at han har mye respekt for klubben, og han var overrasket over avgjørelsen fordi ingen fortalte ham om det, fortsetter Benítez.

 

At Pepe Reina ble holdt utenfor diskusjonen om sin fremtid er noe Ian Ayre så sent som i går tilbakeviste.

 

- Han er fremdeles en fantastisk målvakt. Vi visste at han hadde en lang kontrakt, så det kom til å være umulig, så vi tenkte ikke en gang på han. Vi pratet om Cesar, så forsto vi at han var tilgjengelig, og det var perfekt, avsluttet Rafa på pressekonferansen.

 

Pepe Reina er utlånt til Napoli for hele den kommende sesongen.