- Overrasket oss selv

Førstelagstrener Mike Marsh innrømmer at 5-0 borte mot Tottenham var i overkant av hva selv de i trenerstaben håpet på. Bekrefter høy stemning i den røde leiren.

- Spillerne er høyt oppe. Vi kom tilbake fra en vanskelig kamp i helgen med et virkelig positivt resultat og alle spillerne og staben er i strålende humør, bekrefter Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Jeg vil ikke si at vi var overrasket over seieren da vi har et bra lag, men jeg tror marginen på seieren overrasket oss. Det å score fem mål og holde buret rent var et glimrende resultat.

- Dette etter at vi hadde to kamper hjemme hvor vi scoret fire og fem mål, slik at dersom du ser bort i fra kampen i Hull har vi vært i god form.

- Jeg tror det vi presterte over 90 minutter er så nærme som vi har vært i forhold til hva manageren ønsker fra oss. Vi presset godt både med og uten ball, vi greide å holde på ballen og var veldig gode i den siste tredjedelen hvor vi var kreative og effektive i vårt angrepsspill.

- Det var godt å se dem på scoringslisten, fortsetter Marsh om det faktum at spillere som Jon Flanagan, Jordan Henderson og Raheem Sterling bidro med nettkjenninger mot Tottenham. – Vi hadde en prat med spillerne for ikke så lenge siden om at andre også måtte hjelpe til med scoringer og dele byrden til Luis og Daniel, og det er viktig at vi får mål fra andre lagdeler.

- Raheem har bidratt med et par og Jordan har også vært på scoringslisten tidligere, mens Flanno scoret og kunne hatt enda en til. Det vil ta presset vekk fra andre spillere på laget.

- Det er nå seks eller syv lag som kjemper både om tittelen og plassene til Champions League. Vi er et av de lagene og så får vi se hvor vi ender opp, men vi ønsker å kjempe i teten.