- På tide å ta et steg videre

Steven Gerrard håper de unge spillerne fortsetter utviklingen kommende sesong og klarer å ta et steg videre. Jordan Henderson og Raheem Sterling var unge spillere som figurerte regelmessig i 2012/13.

Brendan Rodgers ga førstelagsdebuter til syv akademi-spillere i forrige sesong. Jerome Sinclair ble tidenes yngste Liverpool-spiller. Jordan Henderson og Raheem Sterling fikk regelmessig med spilletid, mens Suso og Andre Wisdom fikk også mange opptredener. Steven Gerrard håper at de unge spillerne nå kan ta et steg videre i utviklingen.

- Du blir beskrevet som en ung gutt bare en viss stund, og så er det på tide å bli mann og prestere på stabilt nivå, uttaler Steven Gerrard til LFC TV.

- Det finnes flotte unge talenter i klubben. Manageren har forsøkt å få sammen en ung spillergruppe som kan prestere godt for ham.

- Det er en stor sesong for mange spillere – se på Sterling og Henderson. Det er selvsagt en stor sesong for alle spillerne, men jeg tror supporterne vil se de unge spillerne ta et steg opp nå, forsøke å kjempe seg til en plass og spille regelmessig på laget. Jeg ser frem til å se hva som skjer med disse unge spillerne.

Brendan Rodgers har vært villig til å gi unge spillere muligheten på førstelaget.
- Manageren har vært fantastisk med måten han gjør det på. Han inviterer unge spillere til å trene med laget hele tiden. Det er en flott erfaring å komme og spille med førstelaget. Når de kommer inn permanent, har de fått en prøvesmak og vet hva som gjelder.

- Hvis de unge spillerne viser manageren at de er gode nok, har han tidligere vist alle at han ikke er redd for å benytte dem. Det kommer til å bli spennende.