- Perfekt oppladning før Zenit

Lucas mener at den overbevisende seieren mot Swansea har gitt laget stor selvtillit foran returmøtet mot Zenit på torsdag.

- Vi vet at vi fortsatt må bli mye bedre, men denne seieren har gitt oss selvtillit før torsdag og i vårt forsøk på å gå videre mot Zenit, sier Lucas til Liverpool Echo etter 5-0 mot Swansea.

- Vi startet denne uka med tankene om at det kunne bli en virkelig god uke for oss, men fikk så tapet mot West Bromwich og også i Europa League. Det var vanskelig, men det som nå er viktig er at vi avsluttet uka på en positiv måte ved å score fem mål og å holde buret rent.

- Hvis vi spiller på samme måte mot Zenit har vi en god sjanse. Vi skaper mange sjanser i våre kamper, noe vi også gjorde i Russland. Hvis vi fortsetter å gjøre det på Anfield, og er i stand til å ta vare på mulighetene, da vil vi avansere til neste runde.

- Vi komme til å ha en positiv og offensiv innstilling før kampen mot Zenit, men vi vet at dersom vi slipper inn et bortemål vil det bli veldig vanskelig.

- Det var en god prestasjon over hele linja, fortsetter brasilianeren om møtet med Swansea. – Dessverre greide vi ikke å score tidlig, men vi holdt det gående. Vi skapte mange sjanser og fikk så et straffespark.

- I 2.omgang startet vi virkelig friskt og det andre målet var veldig viktig. Etter det måtte vi bare sørge for å kontrollere kampen.

- Det er vanskelig å forklare, svarer Lucas på hvorfor Liverpool er så ustabile. – Det er også veldig frustrerende for spillerne.

- Du tror du er i gang med noe og så får vi et tilbakeslag i form at et tap. Det er imidlertid fortsatt tid til å finne noe stabilitet. Vår ligaposisjon er ikke glimrende, men vi må kjempe videre og se hva som kan skje. Hvis vi finner en stabilitet da kan vi få en god avslutning på sesongen.