- Perfekt start på året

Steven Gerrard er godt fornøyd med Liverpools opptreden i 3-0-seieren mot Sunderland. Med slikt spill fremover vil mange lag få problemer mot de røde. Kapteinen roser Suarez og Sterling.

Steven Gerrard spilte på sitt beste mot Sunderland i går. Hans målgivende pasning til Suarez’ andre mål var kampens store prestasjon. Seieren sendte Liverpool opp på 8.plass i Premier League, syv poeng bak 4.plassen.

- Det var en perfekt start på året. Hvis vi kan spille på dette nivået, vil ikke mange lag være i stand til å stå i mot oss, sier Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Jeg synes vi begynte litt tregt de første 10 til 15 minuttene, men når vi hevet tempoet, spilte vi herlig fotball og fortjente fullt ut tre poeng.

Raheem Sterling sendte Liverpool i ledelsen med en flott lobb, mens Luis Suarez nettet Liverpools øvrige to mål.

- Det var en flott avslutning av Raheem. For en 18 år gammel gutt å ha slik ro til å lobbe over keeper, viser bare hvilken type spiller han kommer til å bli. Dere kommer til å få mye slikt fra ham gjennom karrieren.

Luis Suarez har scoret 18 mål på 27 kamper i alle turneringer for Liverpool denne sesongen.

- Luis er bare verdensklasse. Det er en håndfull spillere i verden som kan operere på et annet nivå. Han er en av dem. Han kan score all slags mål. Jeg så i programmet på hans scoringsstatistikk. For de som kritiserer ham for ikke å score nok mål, se på hans scoringsstatistikk.