- Positivt med scoring

Victor Moses er en glad gutt etter å ha scoret i Liverpool-debuten.

22-åringen fikk starte gårsdagens kamp mot Swansea, og takket for tilliten med å sende Liverpool opp i en 2-1 ledelse åtte minutter før pause.

- Det er alltid hyggelig å score mål. For meg var dette en flott scoring. Swansea gjorde en feil midt på banen, jeg tok ballen, skar innover, fulgte med på keeperen og satte ballen i nettet, uttaler Moses til Liverpoolfc.com.

- Det var stort å ta på seg den røde drakten, komme ut på banen igjen og spille fotball med et smil om munnen. Det var det viktigste for meg. Jeg syntes vi spilte en god kamp, og vi er godt fornøyd med resultatet, legger han til.

- Jeg synes uavgjort var et rettferdig resultat. Vi kunne ha tatt alle tre poengene, men det var ingen lett kamp for oss. Vi visste det ville bli en vanskelig kamp da vi kom hit. Poengdeling var rettferdig ut fra vårt synspunkt, så vi er henrykt over det.

Moses fikk en rolle på venstrekanten i sin debut for Liverpool.

- Jeg har alltid spilt på venstresiden, men jeg vil spille der manageren ønsker at jeg skal spille. Jeg kan spille hvor som helst i angrepsrekka, sier Liverpools nummer 12.

- Vi vet alle at Daniel Sturridge er en god spiller og en målscorer. Han er i god form for øyeblikket, og scorer mål. Og det er ikke bare Daniel, men Coutinho også – han er en stor spiller. Alle i angrepet gjør det ganske bra for tiden. Vi er fortsatt ubeseiret, så nå gjelder det å holde koken og forsøke å vinne kamper fremover.