- Privilegium å være hans manager

Brendan Rodgers er av stor beundring for Steven Gerrard. Fenomenalt å være manager for en spiller med slik profesjonalitet og lederegenskaper. Trekker også frem Jamie Carragher.

- Da jeg ble ansatt i Liverpool, kortet han ned på ferien sin for å komme og møte meg. Han banket på døren min da jeg ankom. Han ville ønske meg velkommen til klubben, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Han sa at han og Carra ville støtte meg 150 prosent i alt jeg gjorde. Fra den dagen har det vært 200 prosent!

- De har vært fenomenale menn. Skikkelige Liverpool-folk, klubbmenn som ønsker å se klubben gjøre det bra og respekterer managerens rolle.

- Han er en veldig inspirerende kar. Han er en toppspiller. Hans sult og lyst til å lykkes med Liverpool er utrolig.

- Som en kar som kom hit fra utsiden kan jeg ikke få snakket for høyt om ham. Jeg har sett ham hele mitt og blitt betatt av hvilken utrolig spiller han er, så har det blitt en stor glede og privilegium å komme hit og arbeide med en slik spiller.

- Å være manager for en slik kaptein har vært fenomenalt for meg. Han er en fremragende kar. Se på hans fitnessnivå, hans løpsegenskaper. Han har vært slik mesteparten av sesongen.

- Han har tatt en ordentlig lederrolle i gruppen. Det var et tidspunkt i andre omgang at han organiserte laget, og det var viktig. Folk snakker om at han er en inspirerende kaptein, men han har også tatt ombord ansvaret om å være pratsom i kampene.

- Den han klarerte på mållinjen, da markerte han rom. Han var ikke ved stolpen, han markerte rom.

- Du forteller spillerne, straks ballen går over hodet deres, at de skal komme seg inn til stolpen dersom ballen skulle komme inn i det området. Ni av ti spillere ser ballen går over hodet, men de kommer ikke tilbake på plass. Gerrard viste imidlertid sin profesjonalitet og ansvar for laget.

- Han kom seg inn der og endte opp med å klarere ballen på målstreken. Han er en meget innflytelsesrik spiller for oss og vil være det de neste årene.

- Som manager ønsker du balanse i gruppen. Du ønsker spillere for morgendagen, men det er viktig at du har spillere for i dag. Typer som Steven, og se på hvordan Jamie Carragher presterte i dag mot Benteke. Det var utrolig. Daniel Agger og Lucas Leiva - dette er spillere med erfaring. De er viktige for fremtiden til denne klubben.